5 eenvoudige feiten over womanizer beschreven

Het ultieme genot van de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Voor jou hebben we dan een nieuwtje!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Hij wordt zelfs geleverd inclusief orgasmegarantie, zo zeker kun jij zijn van dit super artikel!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Voor het reinigen aangaande de Womanizer kan zijn dit cruciaal dat je een toy cleaner gebruikt, Safe Toy Cleaner onder andere. Voor het gebruik met toy cleaner gaat je Womanizer langer mee en vermijd jouw schimmelinfecties via een antibacteriële werking.

Als je artikelen betreffende meerdere bezorgtarieven bestelt, betaal jouw alléén een bezorgkosten uit de hoogste tariefgroep.

Betreffende mijn schaar in de aanslag ga ik er eens goed wegens uithangen. Zorgvuldig maak je dit doosje open, waaruit je een volgend doosje tover. Een fantastisch, glimmend, wit exemplaar met roze accenten en waarop, met sierlijk zilveren letters, “Womanizer” geschreven staat. Chique! Hup, doosje open en tadaa: ons opwindende zachtroze etui lacht mijzelf toe. Zoveel verpakking; het dien een fancy apparaatje zijn. Ik rits de etui open en haal op deze plaats ons uitzonderlijk vormgeving uit. Qua figuur lijkt dit een beetje op zo’n oor-thermometer. Lichtblauw aangaande kleur, met een glanzende diamant zodra bedieningsknop. Laten wij nachtkastje.nl daar maar eens bijpakken voor behulpzame feiten!

In een clip zien we La Spears wanneer een verleidelijke secretaresse mét donkere bobcoupe, wanneer stoere roodharige serveerster, naakt op een tafel, ingeval ons "onschuldige" huisvrouw die een eitje bakt vanwege hoofdhaar man én indien ons limousine-chauffeuse.

Wanneer jouw een dop afneemt zit hieronder het roze-rode stimulatiekapje aangaande de womanizer verstopt. Die Womanizer 2Go verwent een clitoris op dezelfde manier indien de verschillende Womanizers betreffende ons zuigend effect doormiddel betreffende luchtdruk golven en impulsen. Deze Lipstick Womanizer heeft 6 intensiteit levels en die bestaan makkelijke te bedienen betreffende een drukknop.

Om een verwachte kosten van betalen in termijnen te berekenen, gebruik je onze rekenhulp. Je vindt de rekenhulp in jouw winkelwagen via Betalen in maandelijkse termijnen indien je een bestelling plaatst met een totaalbedrag over € 45,- ofwel meer.

Met een Womanizer kan ons ongekende sensatie betreffende opwinding geraken meemaken die zorgt wegens de meeste krachtige orgasmes. Overstimulatie kan zijn vanaf meteen voorbij. De Womanizer kan zijn wereldwijd womanizer Pro schoonmaken het allereerste product het die nieuwe methode aangaande bevorderen gebruikt.

Hierdoor krijgen veel vrouwen eenvoudig verscheidene orgasmes voor gebruik over de Womanizer. De Womanizer is wereldwijd het 1e middel het die nieuwe manier aangaande aanmoedigen gebruikt.

We verzoeken u behulpzaam dit totaalbedrag tussen vermelding aangaande de ordernummer aan te schrijven naar onze bankrekening:

Wensen zijn jouw een artikel ruilen? Bel vervolgens tot onze klantenservice via 0900-1901. Wij zorgen dat je dit nieuwe artikel zo vlug mogelijk ontvangt en jouw betaalt geen extra bezorg- en retourkosten. 

Dit is ons ander soort orgasme van ongekende hoogte. Ik moest daar serieus even goed over bijkomen. Maar heel tijdje hoor; destijds wilde je alsnog ons ronde. Verder ditmaal spatte ik binnen twee minuten uit mekaar. Ongelooflijk, je had de Womanizer pas precies en ik ben meteen alang verslaafd. Liefdevol stop je hoofdhaar in haar etuitje en beloof hoofdhaar dat ze morgen wederom mag komen buitenspelen.

Kort na jouw je bestelling hebt aangebracht, krijg jouw ieder e-mail of per post een rekeningoverzicht. Hierop staat het totaal te betalen bedrag, het maandelijkse termijnbedrag en je persoonlijke bestedingsruimte. Op Mijn OTTO

Als jouw niet thuis bent teneinde je bestelling in ontvangst te nemen, bezorgen we een bestelling bij je buren. Een bezorger laat ons kaartje in de postbus voor zodat jouw beseft dat jouw bestelling voor de buren kan zijn bezorgd.

Wat kan zijn nu het verschil betreffende de W100 en een Pro? In de functie is daar geen verschil: via middel betreffende ons revolutionaire air-technologie is jouw clitoris vacuüm gezogen binnen ons mild siliconen kapje en aansluitend is aan jouw clitoris gezogen doormiddel over luchtdruk pulsaties. Zonder directe aanraking met de clitoris waardoor aan-stimulatie wordt verhelpen en veel vrouwen tot enkele orgasmes mogen komen. Een W100 had 6 standen oplopend in sterkte en een Pro40 heeft daar net mits een Pro maar liefst 8. Voor de W100 kan jouw alleen alsmaar ons standje hoger schakelen en voor stand 6 weer terug tot stand 2.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige feiten over womanizer beschreven”

Leave a Reply

Gravatar